voor kinderen (8+)

Sample Image
Wist je dat Esthio een Grieks woord is? Het betekent ‘eten’. Blijkbaar heb jij iets met eten. Anders was je niet op deze site gekomen. Eten is lekker, én je hebt het nodig. Maar als je te veel eet, word je te dik.

Dunner worden

Misschien heeft iemand gezegd dat je dunner moet worden: de schoolverpleegkundige, of de huisarts? Het kan ook dat de juf of je ouders vinden dat je hulp nodig hebt.

Ontdekken

Het is niet leuk om te zwaar te zijn. En het kan lastig zijn om er iets aan te veranderen. Als je bij mij komt, gaan we samen kijken hoe je eet. Je ontdekt veel over eten. Je leert goede keuzes te maken. En we praten ook over hoe belangrijk beweging is.

Plannetje

Samen werken we aan een plannetje om anders te gaan eten, zodat je weer een goed gewicht krijgt. Regelmatig vertellen we aan je ouders wat we besproken hebben. De meeste kinderen komen 6 tot 8 keer bij Esthio.

Voor ouders

Natuurlijk wil je graag dat je kind zich op zijn gemak voelt. Bij Esthio wordt elk kind op zijn eigen niveau aangesproken.

Kinderen leren al spelend over eten. We tekenen en schrijven, bekijken plaatjes en filmpjes. En sluiten af met een spelletje.

Voor de begeleiding van kinderen is specifieke kennis en ervaring nodig. Ik heb de opleiding ‘Gewichtsconsulent – Begeleiding van kinderen’ afgerond.

Daarnaast heb ik ruime ervaring als leerkracht op de basisschool en ben ik moeder van vier kinderen.

Je kunt veel leren over eten. En als je goede keuzes maakt, krijg je vanzelf een goed gewicht.

contact

Esthio Gewichtscoaching
Anneke Popkema
Echobos 34 | 6718 HJ | Ede
(06) 44 106 406
Stuur een e-mail