reviews

Door de gesprekken met Anneke heb ik ervaren dat het niet gek is dat je jaren kan worstelen met je gewicht. De prettige ontmoetingen hebben mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik eigenlijk allemaal eet. Het lukt me nu veel beter om de ‘foute’ dingen te laten staan en te kiezen voor de lekkere(!) en gezonde alternatieven.

Afvallen is geen magisch en snel toverkunstje, maar een proces waar je discipline en kennis bij nodig hebt. En Esthio kan je daarbij een grote steun in de rug bieden.

Eigenschappen die Anneke kenmerken: mensenkennis, goed ontwikkeld luistervermogen en veel kennis van wat voeding met een lichaam doet. Maar bovenal is Anneke een prettig mens die gewoon zichzelf is – heerlijk!

Esthio heeft mij geholpen om anders te gaan eten. Door gesprekken over voeding en over mijn eetgedrag is het mij gelukt al 3 kilo af te vallen zónder een dieet. Ik probeer nu regelmatig en gezond te eten en weinig te snoepen. Ook verdiep ik me in de voedingswaarde. Ik ben geschrokken van de hoeveelheid vet of suiker die in producten zit.
Soms gaat het even mis, maar dan denk ik terug aan de motivaties die we samen op een rijtje hebben gezet: ‘Ik wil gezond zijn en blijven… Ik wil dat mooie jurkje dragen in de zomer…’ Heerlijk!! Dan weet ik weer waarvoor ik het doe.

Ik wilde graag blijvend 10 kilo afvallen en dat is gelukt! Anneke heeft mij geleerd dat afvallen niet per se betekent dat je minder, maar vaak wel anders moet eten. Ze weet ook heel goed welke alternatieven er beschikbaar zijn.

contact

Esthio Gewichtscoaching
Anneke Popkema
Echobos 34 | 6718 HJ | Ede
(06) 44 106 406
Stuur een e-mail