voor volwassenen

Sample Image
Je hebt er misschien al heel lang genoeg van: die extra kilo’s. Het speelt vooral op in vakanties, na feestdagen. De weegschaal geeft aan dat het te veel is geweest. Je weet misschien niet eens waar het precies van komt. Zomaar zin in wat lekkers, een hapje tussendoor, nog eens opscheppen. Maar eigenlijk wil je dat niet. Je zou liever gezond eten en een slank lijf hebben.

Leefregels

Je bent echt niet de enige: voor veel mensen is het gewoon moeilijk. Eten is overal, het dringt zich op in onze maatschappij. Als je het anders wilt, zul je een stap moeten zetten. Ontdekken wat eten met je doet, anders inkopen, kiezen voor leefregels rond eten. Zomaar eten zonder nadenken, zonder frustratie, is niet voor iedereen weggelegd. Maar een plan maken om op een goed gewicht te komen en te blijven, dát kan wel.

Stabieler eetpatroon

We gaan er samen voor zitten. Jij vertelt je verhaal. We kijken wat je eet en wat er anders zou kunnen. We staan uitgebreid stil bij je motivatie, je doelen, je valkuilen. We zoeken naar concrete oplossingen en je formuleert je eigen ‘eetregels’. Misschien zijn er dingen waar je nog nooit bewust bij stilgestaan hebt, en die nu het verschil gaan maken. Je leert anders met eten om te gaan. Zo ontwikkel je een stabieler eetpatroon – en krijg je een stabieler gewicht.

contact

Esthio Gewichtscoaching
Anneke Popkema
Echobos 34 | 6718 HJ | Ede
(06) 44 106 406
Stuur een e-mail